uitgelicht_apk

APK vanaf 27,50 Euro incl.BTW

Algemene Periodieke Keuring

De overheid, en dus wij allemaal, hecht veel waarde aan veiligheid in het verkeer. Dankzij de APK-keuring is de kwaliteit van het wagenpark in Nederland in de afgelopen decennia aanzienlijk verbeterd. Niet alleen heeft dat betrekking op de technische staat van auto’s, ook op het gebied van uitstoot en veiligheid is dankzij de APK veel gewonnen.

Door het uitvoeren van een APK keuring krijgen wij een goed beeld van de algehele technische staat van uw auto. Wanneer we zaken tegenkomen die op korte termijn mogelijk problemen kunnen veroorzaken, dan kunnen we die gelijk voor u repareren.

Uiteraard altijd na uw akkoord.

APK in plaats van onderhoud?

Voor alle duidelijkheid: een APK keuring is geen vervanging voor een periodieke onderhoudsbeurt. De APK is een wettelijk middel van de Overheid om de technische staat van alle in Nederland geregistreerde auto’s te controleren. Regelmatig onderhoud voorkomt problemen die we bij de APK keuring vaak tegenkomen.

Want door regelmatig onderhoud voorkom je grote, onverwachte reparaties. Een APK keuring kan natuurlijk altijd in combinatie met een servicebeurt worden uitgevoerd. En bij een grote onderhoudsbeurt is bij Euro Car Service de APK keuring zelfs gratis!

Kosten van een APK Keuring:

Apk kost bij Euro-car-service 27,50 Euro inclusief BTW.(Indien uw auto jonger is dan 01-01-2006. Na deze datum geld er een verplichte elektronische milleumeting genaamd E.O.B.D, die door de overheid is opgelegd) Kosten hiervan bedragen 19,95 Euro inclusief BTW.