Autobedrijf “Euro Car Service” sinds 01-03-2017ook een officiële VAKGARAGE !!!

Het gaat goed met het jonge Vakgarage Euro Car Service dat inmiddels, als enige autobedrijf in Den Dolder, in November 2016 al 6 jaar BOVAG lid en zich sinds 01-03-2017 ook een officiële Vakgarage mag noemen. In de afgelopen 6 jaar hebben al vele klanten hun weg gevonden naar de Fornheselaan 210A in Den Dolder.

Dit succes is te danken aan de persoonlijke service, de brede vakkennis en het feit dat Euro Car Service op vele punten goedkoper is dan de dealer. De “Edese” ondernemer Erik Florissen verteld:

 

Ik heb 29 jaar bij een dealerbedrijf gewerkt in Ede / Veenendaal en Arnhem. In November 2014 kwam ik in aanraking met Bas Irik van Euro Car Service. De sfeer en uitstraling die het hele bedrijf ademt spreekt me zo aan dat ik niet lang getwijfeld heb om de overstap naar Euro Car Service te maken!

“Moderne techniek met ouderwetse service, dat is onze formule” zegt Erik Florissen. “In de 29 jaar dat ik bij dealerbedrijven werkzaam ben geweest heb ik de service langzaam zien verdwijnen, dat is jammer.

Ik ben er dan ook trots op dat we met dit nieuwe bedrijf weer een forse stap in de goede richting zetten. Tijd voor elkaar nemen, iets extra regelen en goede uitleg geven over wat je gaat doen, dat vinden onze klanten belangrijk.

En uiteraard voor een prijs die zeer concurrerend is, dat staat bij ons ook bovenaan. Wij voeren onderhoud en reparatie uit aan alle auto’s van alle merken en leeftijden.”

Goede technici zijn bij dit bedrijf van groot belang. Sander: “Als “Tweede monteur” is het fijn om in een modern bedrijf door te kunnen groeien. Hier komen alle soorten auto’s. Van klein tot groot, van oldtimer tot splinternieuw.”

En ook “Eerste monteur” Ceylan vindt het prettig om bij Euro Car Service te werken: “Doordat ik al jaren in het autovak werkzaam ben ken ik heel veel mensen in deze omgeving, dat schept vertrouwen. Het is leuk om al die gezichten hier weer terug te zien”.

Uiteraard is “Chef werkplaats” Bas Irik ook blij met deze positieve ontwikkelingen. In de afgelopen 6 jaar is ons klantenbestand gegroeid naar inmiddels ruim 1300 klanten die regelmatig de weg naar ons bedrijf weten te vinden. We zijn dan ook erg trots op deze mooie ontwikkelingen, en hopen deze te kunnen vertalen naar een nog betere klant tevredenheid !!!