uitgelicht_banden

Banden

Welke banden?

Winterbanden, zomerbanden, all weather banden, in de laatste jaren hebben er op de bandenmarkt heel wat ontwikkelingen plaatsgevonden. Wat voor uw auto de beste band is is sterk afhankelijk van het type auto wat u rijdt. Natuurlijk spelen uw persoonlijke wensen en rijstijl ook een rol hierin. Er zijn organisaties die u willen laten geloven dat een bandenspecialist u het beste kan adviseren, dat is niet altijd het geval.

Adviseren

Euro Car Service kan u aan de hand van een kort vragenlijstje prima adviseren over de voor u juiste banden en dat ook nog tegen een concurrerende prijs, mits u van ons aan wilt nemen dat de aanbiedingen van de bandenspeciaalzaken vaak lokkertjes zijn. Let daarom altijd goed op als u gaat vergelijken!

Wisselservice

Euro Car Service beschikt over een banden-opslagruimte in eigen huis. Dit heeft als voordeel dat u altijd snel de beschikking over uw banden heeft. Wanneer het tijd wordt om te wisselen is één telefoontje voldoende om een afspraak te maken op zeer korte termijn. Als u wilt kunt u bij ons wachten tijdens de wissel.

Oranjekaart

Laat u het onderhoud aan uw auto minimaal een maal per kalenderjaar door ons uitvoeren, dan ontvangt u onze Oranje kaart. De bezitter van deze kaart kan 24/7 op ons rekenen, waar u zich, binnen de Nederlandse landsgrenzen, ook bevindt. Tevens is de opslag van winter/zomerbanden voor oranje kaarthouders helemaal gratis!