Modern bedrijf in complexe autobranche

“Vakgarage” Euro Car Service is het nieuwe bedrijf van Erik Florissen. Erik werkte al ruim 30 jaar in de autobranche. Ben er vanaf leerling monteur doorgegroeid naar eerste autotechnicus, gevolgd door eerste diagnose    technicus, en daarna APK keurmeester. Na het volgen van wat management trainingen ben ik doorgegroeid naar after sales manager bij een groot dealerbedrijf. In April 2015 besloot ik om voor mijzelf te gaan beginnen.

Na het vinden van een geschikte bedrijfsruimte op de Fornheselaan, een ideale plek voor het nieuwe bedrijf, begonnen de voorbereidingen en op 1 mei 2015 opende “Vakgarage” Euro Car Service zijn deuren.

Erik Florissen: ”Er valt nog voldoende te verbeteren in de autowereld. Mijn overtuiging is dat je de klanten krijgt die bij je passen. Wij doen gewoon wat we zeggen. Veel klanten vinden dat lekker duidelijk. Van tevoren weten wat je aan elkaar hebt. Daar houden we zelf ook van. Dit in combinatie met persoonlijke service is de basis van onze formule.”

Ook klanten die net een nieuwe auto hebben zijn welkom bij “Vakgarage” Euro Car Service. Erik Florissen: ”Wij kunnen ook auto’s onderhouden die nog in de garantieperiode zitten. Wij zijn dus een goed alternatief voor de dealer, ook in de eerste drie jaar na aanschaf.

Neuws_12052010

Dat kan omdat wij gediplomeerde automonteurs in dienst hebben die uiteraard de fabrieksvoorschriften naleven. Autofabrikanten moeten tegenwoordig alle technische gegevens van een auto vrijgeven. Wij hebben toegang tot alle databases en kunnen daarin alle afstelgegevens en onderdeelnummers van een auto vinden.

Daarnaast beschikken we over de allernieuwste testcomputers waarmee we fouten kunnen opsporen en daaraan is bovendien een wereldwijde helpdesk gekoppeld. Je moet wel als modern bedrijf, want auto’s worden steeds complexer. En je wilt je klanten graag tevreden houden.

Want tevreden klanten vertellen het door aan andere mensen, en zo willen we ons bedrijf laten groeien.”