uitgelicht_onderhoud

Onderhoud

Waarom onderhoud?

Regelmatig onderhoud aan uw auto verlengt de levensduur, beperkt het brandstof gebruik en voorkomt ernstige schade als gevolg van achterstallig onderhoud of te late vervanging van vitale onderdelen. U weet zich verzekerd dat uw auto voldoet aan alle wettelijke veligheidsnormen en dat de fabrieksgarantie niet in gevaar komt.

Kostenpost?

Onderhoud wordt vaak gezien als een kostenpost en wordt makkelijk uitgesteld. Soms wordt er getwijfeld of de geadviseerde onderhoudsfrequentie wel noodzakelijk is. Euro Car Service verzekert u, regelmatig en professioneel onderhoud volgens de frequentie van de fabrikant is noodzakelijk in uw eigen belang.

Lagere kosten

Euro Car Service is een onafhankelijk universeel garagebedrijf. Wij hoeven de kosten van showroom, verkopers en bijvoorbeeld receptionisten niet door te belasten in onze werkplaatstarieven. Wij worden niet verlicht kapotte onderdelen so wie so te vervangen. Wij worden evenmin verplicht nieuwe onderdelen voor uw auto via de fabrikant te kopen.

Transparantie

Uw belang is ons belang, een open deur, jawel, maar toch fijn om te weten dat wij de diagnose stellen en deze samen met de alternatieve oplossingen en kostenplaatjes met u bespreken. Wij vinden het van belang dat u begrijpt wat wij doen en waarom. Als u met en goed gevoel ECS verlaat is dat de beste garantie voor ons dat u terugkomt en zo werkt het.

Gratis vervangend vervoer, haal- en brengservice, het zijn voorbeelden van hoe wij dat vooraf voor u geregeld hebben. Waar wat als uw auto onder weg de pijp aan Maarten geeft? Ook dan kunt u op ons rekenen als u uw auto bij ons in onderhoud heeft.

Wij bieden u nl een PECHHULP aan voor slecht Euro 49,95. Geheel Europa dekkende, incl. vervangend vervoer.

In combinatie met een grote onderhoudsbeurt word deze pechservice u aangeboden voor slechts Euro 19,95 per jaar !!! Voor meer info hierover, zie ook onze andere website: www.vakgarage-eurocarservice.nl