uitgelicht_reparaties

Reparaties

Onafhankelijke diagnose

Het vervangen van defecte onderdelen is vaak niet de grootste uitdaging bij een reparatie. De kneep zit ‘m in een snelle en heldere storingsdiagnose. Hoe krijgen we zo snel mogelijk de oorzaak van uw klacht naar boven?

Uiteraard beschikken de technische mensen van Euro Car Service over de nieuwste diagnose apparatuur. Aangevuld met een flinke dosis ervaring én doorzettingsvermogen vormt dit de basis tot het oplossen van al uw technische problemen.

Ons motto is dan ook: het is nog nooit niet gelukt om een storing te vinden!

Vervolgens gaan we de gevonden storing oplossen. Dit kan natuurlijk door vervanging van het bewuste onderdeel, zo werkt het bij veel dealers. De importeur stimuleert de dealer om onderdelen te vervangen door nieuwe.

Bij Euro Car Service kijken we daar net even iets anders naar. Reparatie kan namelijk een prima alternatief zijn. Dat scheelt aanzienlijk in de kosten en dat ziet u terug op uw factuur.

Ook kan het zijn dat er een nieuw onderdeel voorhanden is dat dezelfde kwaliteit heeft als origineel maar een stuk voordeliger is.

We laten aan u de keuze op basis van ons onafhankelijk advies.

Concurrerend werkplaatstarief

Euro Car Service werkt onder BOVAG garantie en garandeert behoud van de volledige fabrieksgarantie. Wij hebben geen prachtige glazen showroom, geen showroommodellen en evenmin overtollig personeel. Dat scheelt aanzienlijk in onze kosten en dat ziet u dan weer terug op uw factuur.

Slimmer onderdelen inkopen

De merkdealer bestelt zijn onderdelen bij de importeur. Die bestelt ze weer bij de autofabrikant en die bestelt ze vervolgens weer bij de producent. Zo houden zij alle eieren in één mandje.

Euro Car Service bestelt deze onderdelen, die van een minimaal vergelijkbare kwaliteit zijn, via de groothandel rechtstreeks bij dezelfde producent.

Dat scheelt aanzienlijk in de marge, en dat ziet u weer positief terug op uw factuur.