uitgelicht_schadeherstel

Schadeherstel

Sleepdienst

Als u onverhoopt betrokken raakt bij een aanrijding of op een andere manier schade oploopt, dan zal blijken dat u een heleboel vragen heeft. De eerste zal zijn waar moet mijn auto naar toe? In het geval dat u gebruik moet maken van een sleepdienst is het goed om te weten dat u uw auto naar een garage van eigen keuze mag laten slepen. Ook al is het van Groningen naar Maastricht.

Samenwerken

Wij winden er geen doekjes om: schade-afhandeling is gewoon business. Daarom zal een sleepdienst altijd proberen uw auto naar een garage te slepen waarmee men samenwerkt. Ga daar niet op in want als u naderhand uw auto toch bij u in de buurt wilt laten repareren zijn de transportkosten voor uw eigen rekening.

Instructie

Euro Car Service werkt momenteel aan een instructie over wat te doen bij een schadegeval. Deze instructie stellen wij onze klanten gratis ter beschikking, zodat men in een voorkomend geval, terwijl er een heleboel tegelijk speelt, klanten van Euro Car Service de juiste beslissingen kunnen nemen. Nogmaals: schade-afhandeling is gewoon business, ook voor ons.

Oranjekaart

Laat u het onderhoud aan uw auto minimaal een maal per kalenderjaar door ons uitvoeren, dan ontvangt u na de tweede keer onze Oranje kaart. De bezitter van deze kaart kan 24/7 op ons rekenen, waar u zich, binnen de Nederlandse landsgrenzen, ook bevindt.